Nyheter

Vi söker Årjäng bästa kock!

Har du passion för matlagning och brinner för att skapa matupplevelser? Vi på Hotell Årjäng söker en passionerad kock som brinner för att leverera enastående matupplevelser som trivs i en dynamisk och teamorienterad miljö. Känner du dig träffad? Då vill vi jobba tillsammans med dig!

Arbetsbeskrivning

Som kock kommer du att vara ansvarig för att förbereda och tillaga högkvalitativa rätter som överträffar våra gästers förväntningar. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete och kreativitet uppmuntras och där du får möjlighet att utvecklas och växa i din roll.

Ansvarsområden

  • Förbereda och tillaga maträtter enligt menyer
  • Säkerställa att köket håller högsta standard av hygien och säkerhet
  • Ansvara för inköp av råvaror och hantering av lager
  • Bidra till utveckling och förbättring av menyer
  • Samarbeta med övriga teammedlemmar för att säkerställa effektiv drift av köket

Vi söker dig som har

  • Utbildning inom restaurang- eller matlagning
  • Några års erfarenhet av restaurangkök, menyutveckling och kostkontroll
  • Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienföreskrifter

Låter det intressant? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till mikael@hotellarjang.com redan idag. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Vi ser fram emot din ansökan!

Plats: Årjäng/Helsingborg

Sista ansökningsdag: 31 maj

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Årjäng © 2024

Logotyp Zebraweb