Våra rum

Hos oss kan du drömma sött!

Hotell Årjäng erbjuder allt från standardrum, familjerum och några minisviter. Rummen är modernt utrustade med AC, TV och Wifi. Dessutom har vi lyxat till det med sängar från Kinnabädden och vi erbjuder en egen bowlinghall för den som vill utmana vännerna.

 

 • Standardrum

  Bo skönt i ett av våra standardrum med enkel eller dubbelsäng. Alla rum på hotellet är ljusa och fräscha med egen toalett och dusch. Sängarna är av kvalitetsmärket Kinnabädden och är framtagna för att ge bästa komfort.

  Alla rum är utrustade med en TV samt WIFI, AC, en enkel garderob och minibar.

  Läs mer
 • Superiorrum

  Välkommen till ett av våra rum i klassen Superior. Ett rum i klassen Superior har en bäddsoffa med två sängplatser och har dessutom plats för en extra barnsäng. Perfekt som familjerum.

  Alla rum på hotellet är ljusa och fräscha med egen toalett och dusch. Sängarna är av kvalitetsmärket Kinnabädden och är framtagna för att ge bästa komfort. Alla rum är utrustade med en TV, WIFI, en enkel garderob och en minibar.

  Läs mer
 • Minisviter

  I minisviterna finns en dubbelsäng med en skön soffgrupp att vila ut på om man vill titta på TV eller bara umgås. Alla rum på hotellet är ljusa och fräscha med egen toalett och badkar. Sängarna är av kvalitetsmärket Kinnabädden och är framtagna för att ge bästa komfort. Alla rum är utrustade med TV, WIFI, garderob och en minibar.

  Läs mer
Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Årjäng © 2022

Logotyp Zebraweb