Covid- 19 info

Det är tuffa tider nu, våra bokningar har minskat drastiskt som en följd av olika nödvändiga myndighetsbeslut. Tyvärr så har det inneburit att en översyn av bemanning har gjorts- tuffa beslut som måste fattas med sorg i hjärtat.

Våra medarbetare och gäster är allt för oss. Vi ska ta oss framåt tillsammans och Jag gör allt i min makt för att våra medarbetare ska kunna fortsätta ge den personliga och familjära service som de alltid har gjort.

Jag vill informera om våra rutiner inom Ekman Hotels, för våra gästers och vår personals skull. Vi jobbar alltid med hygienfrågor i vår verksamhet. I dessa tider har vi utökat vårt arbete och vi är ständigt uppdaterade kring Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.

 

  • Alla våra hotell har fått information om Covid-19 och instruktioner har givetvis gått till hotelledningen för varje hotell.
  • Ökad handhygien för våra medarbetare och gäster.
  • Stärkta rutiner för städning och rengöring på offentliga ytor.
  • Vi har tallriksservering/takeaway på både frukost, lunch och middag

Vi finns fortfarande till för dig som gäst och vill så gärna ha er på besök hos oss. Vi ser vi fram emot ert besök oavsett om det är nu eller senare! Du kan känna dig säker i våra lokaler och vi har vidtagit följande säkerhetsåtgärder för att skydda våra besökare och medarbetare.

* Handsprit finns utplacerat lättillgängligt i lokalen så att du kan hålla en god handhygien under hela ditt besök.

* Vi har som alltid genom tänkta städrutiner och rengör noggrant våra lokaler. Numera med tätare intervaller. Det innebär att vi desinfekterar ytor i lokalen kontinuerligt.

Utöver fantastisk service, fina lokaler och god mat och dryck så följs folkhälsomyndighetens riktlinjer i allt arbete vi bedriver. 

 

– Patrik Ekman, VD
”Gött, glatt och service. På Värmländskt vis.”

 


 

 

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Årjäng © 2022

Logotyp Zebraweb